Private Yoga

Privélessen zijn een perfecte manier om de voordelen van yoga te ervaren en je eigen fysieke en mentale mogelijkheden te vergroten, zonder een grote aanslag te doen op je agenda. De lessen vinden in je eigen huis (of werkomgeving) plaats. Je kan zelf een voorstel doen voor de dag en het tijdstip van de les. De les is privé en discretie ten aanzien van persoonlijke informatie is vanzelfsprekend gegarandeerd.

Yogadeux werkt volgens de klassieke hatha yoga stijl. Deze stijl is gebaseerd op eeuwenoude technieken, die juist ook in ons moderne leven zeer effectief zijn. De docent biedt een combinatie van staande, zittende en liggende houdingen. Zij betrekt de adem bij iedere beweging. Elke les eindigt met een ontspanningsoefening,

In de lessen sluit de docent aan op je persoonlijke behoefte, waarbij zij rekening houdt met lichamelijke mogelijkheden en levensomstandigheden. De les wordt voor jou op maat gemaakt. De docent doet zelf mee met alle oefeningen en geeft heldere aanwijzingen.

Ze laat je ook weten welke oefeningen voor jou geschikt zijn om regelmatig te doen en legt ze goed uit, zodat je die ook zonder haar kan uitvoeren. Indien gewenst geeft ze je tevens adviezen over levensstijl, die makkelijk toe te passen zijn in je dagelijks leven, bijvoorbeeld over voeding, dagelijkse beweging of werkhouding.

Lessen duren 60 of 90 minuten. De docent neemt een yogamat voor je mee, voor gebruik tijdens de les. Via de contactpagina kan je contact opnemen voor nadere informatie over prijzen, een vraag te stellen of om direct een les te reserveren.