Missie

Missie van Yogadeux is om jou ervaringen met yoga te bieden die je lichaam, adem en bewustzijn kalmeren, zodat je meer impact, concentratie, balans en ontspanning in leven en werk ervaart.

Yoga leert ons om stilte te vinden, ook als er veel van ons gevraagd wordt, als de omgeving onrustig is en als onze ambities tot in de hemel blijven reiken. Yoga vraagt ons niet om het leven om ons heen te vergeten, om onze ijver los te laten of om onze ondeugden op te geven. Yoga leert ons om te ervaren wat werkelijk belangrijk voor ons is, om overbodige spanning los te laten en om kalm en effectief te zijn, ondanks onrust en spanning die het leven dagelijks meebrengt.

Yogadeux werkt vanuit de ondervinding dat yoga het vermogen heeft om betekenisvol te zijn voor ieder, of je nu jong of oud bent, of je soepel bent of dat graag wil worden en of je pragmatisch ingesteld bent, of ook geïnteresseerd bent in achtergronden van yoga.

Yogadeux is gesprecialiseerd in private en corporate yoga. Hiermee is Yogadeux in het bijzonder gericht op veelal drukbezette mensen die graag thuis of nabij de werkvloer yoga willen beoefenen, op een zelf gekozen tijdstip.

Docent

Docent en oprichter van Yogadeux is Jantien Hadders. Hier stelt zij zich voor:

In 2006 ben ik begonnen met het volgen van yogalessen. In mijn dagelijks werk als adviseur en manager heb ik signalen van lichaam en adem zelf vaak genegeerd. Ik heb moeten leren om daar juist wel naar te luisteren. Ik heb ervaren dat yoga een geweldige manier is om spanning los te laten, het denken te kalmeren en om meer effectiviteit, concentratie en plezier in het leven en op de werkvloer te ervaren.

Intussen heb ik na vele lessen, workshops en mijn intensieve opleiding bij de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte mogen leren wat yoga nog meer voor ons kan betekenen. Ik zie het als een voorrecht om deze kennis en ervaring te kunnen delen met anderen. Sinds 2013 geef ik les, vanuit Yogadeux en als freelancer bij onder meer David Lloyd en Blije Bhoeddha Yoga. Ik heb velen geïnspireerd zien raken door yoga en blijf daar graag aan bijdragen.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland.

kwaliteitskeurmerk