Corporate Yoga

Corporate yoga draagt bij aan de vitaliteit van werknemers. Het zorgt voor betere omgang met stress en werkdruk en bevordert de helderheid, concentratie, flexibiliteit en effectiviteit van werknemers op alle niveaus. Door yoga op het werk aan te bieden, wordt yoga toegankelijk voor medewerkers die zich niet direct thuis voelen in een yogaschool, of die het niet ingepast krijgen, in de avonduren of het weekend. Zo kunnen ook zij de voordelen van yoga ervaren. Corporate yogalessen vinden dan ook plaats in of nabij de werkomgeving. De docent geeft deze lessen in opdracht van de werkgever aan werknemers van de organisatie.

Yogadeux werkt volgens de klassieke hatha yoga stijl. Deze stijl is gebaseerd op eeuwenoude technieken, die juist ook in ons moderne leven zeer effectief zijn. De docent biedt een combinatie van staande, zittende en liggende houdingen. Zij betrekt de adem bij iedere beweging. Elke les eindigt met een ontspanningsoefening. De docent houdt in de lessen rekening met de werksfeer en de aard van de werkzaamheden van de deelnemers .Ze biedt bijvoorbeeld extra oefeningen voor nek, schouders en bovenrug bij mensen die veel computerwerk doen, of extra oefeningen voor evenwicht en stabiliteit bij mensen die veel onderweg zijn met auto, openbaar vervoer of vliegtuig. Ze begeleidt deelnemers op toegankelijke wijze vanuit de werksfeer naar de yogales en weer terug.

Corporate lessen duren 45, 60 of 90 minuten. Yogamatten worden aangeschaft door de werkgever. Via de contactpagina kan je contact opnemen voor nadere informatie over prijzen, mogelijke lestijden, of om een afspraak te maken.